Cel mai mare mozaic din briose

Si nu doar cel mai mare mozaic din lume format integral din briose ci probabil si cel mai mare desert din lume, prajiturile fiind cat se poate de comestibile. 20.000 de briose a numarat acest mozaic, 18.000 dintre ele fiind pregatite cu o zi inainte de evenimentul constand in realizarea mozaicului intr-una dintre halele centrului expozitional din Singapore in ziua de 29 iulie 2012, alte 2.000 de prajituri fiind pregatite chiar la fata locului de maestrii cofetari implicati in aceasta actiune.

Forma vizuala a mozaicului a fost conceputa de catre elevii Scolii de Arta din Singapore, infatisand o inima imensa ce are in mijloc steagul statului Singapore, punerea in practica in cadrul centrului Singapore Expo constituindu-se totodata in celebrarea a 47 de ani de la separarea Singapore de Malaezia si astfel nasterea statului singaporez in 1965.

Cele 20.000 de briose au fost apoi vandute participantilor la eveniment sub sloganul “Adopt-a-cupcake” (Adopta o briosa), fondurile de 100.000 de dolari astfel realizate indreptandu-se catre patru organizatii non-guvernamentale active in domeniul caritatii.

 


 
Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: