Harta SUA

Pentru ca am primit de-a lungul timpului cateva solicitari de a publica aici pe site harta SUA, am decis sa le dam curs si sa strangem cateva harti care v-ar putea fi de folos, fie atunci cand lucrati pentru un referat, pentru planificarea unei emigrari sau chiar doar pentru o calatorie. Speram sa va fie utile, click pe oricare dintre hartile de mai jos deschide imaginea corespunzatoare la dimensiunea maxima intr-o alta fereastra a browserului pentru a le putea vedea mai pe indelete si eventual downloada. Succes!
 

Harta SUA - Harta geografica si administrativa

Harta SUA – Harta geografica si administrativa

Harta SUA - Harta geografica si a principalelor autostrazi

Harta SUA – Harta geografica si a principalelor autostrazi

Harta SUA - Harta administrativa

Harta SUA – Harta administrativa


 
SUA

 
Harta SUA - Harta administrativa si a principalelor drumuri si rauri

Harta SUA – Harta administrativa si a principalelor drumuri si rauri

Harta SUA - Harta politica si fizica

Harta SUA – Harta politica si fizica

Harta SUA - Harta principalelor autostrazi

Harta SUA – Harta principalelor autostrazi
In ceea ce priveste autostrazile americane trebuie sa stiti ca autoritatea care le administreaza le-a numerotat intr-un mod foarte inteligent. Astfel, indicativele (numerele) autostrazilor americane arata directia lor. Iata mai multe informatii aici.

Harta SUA - Harta fuselor orare

Harta SUA – Harta fuselor orare
Legat de fusele orare, trebuie sa stiti ca Statele Unite au aderat la conventia internationala privind ora de vara, cu alte cuvinte atunci cand in Romania ora se schimba de la cea de iarna (care este de fapt ora oficiala pentru toate statele globului) la ora de vara, acelasi lucru se intampla si in SUA, diferenta de fus orar dintre Romania si orice oras din SUA pastrandu-se indiferent de ziua din cursul anului.

Harta SUA - Harta salariului mediu per gospodarie

Harta SUA – Harta salariului mediu per gospodarie
Mai ales aceasta din urma se poate dovedi hotaratoare in cazul in care intentionati sa emigrati in Statele Unite, cel putin in privinta zonei sau orasului in care v-ati putea stabili.


 
Te-ar putea interesa si:

 


 
Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: