Mesaje de Paste

Mesaje de PasteCe ocazie mai buna pentru a te cufunda in sanul familiei, intr-o stare de liniste sufleteasca si impacare cu cei dragi decat Pastele? Ce ocazie mai buna de a-ti indrepta cateva ganduri bune catre cei care conteaza pentru tine? Ce bucurie poti sa le faci acestora trimitandu-le cate un mesaj care sa le unga sufletele? Iata de ce, intre doua oua rosii poti sa le trimiti cateva mesaje de paste, asa cum intre doua bucati de drob sau de cozonac poti sa le trimiti urari de paste. Si, pentru ca celor dragi sa le oferi toate gandurile tale, petrecand cat mai putin timp alegandu-ti vorbele, am ales pentru tine cele mai frumoase felicitari de paste, pentru ca sarbatoarea invierii Domnului nostru Isus Hristos sa te umple de bucurie si caldura sufleteasca.

Lumina invierii sa-ti lumineze necunoscutele carari ale vietii si sa-ti umple sufletul de bucurie si speranta!

Fie ca sarbatoarea Sfintelor Pasti sa va aduca in suflet numai bucurii, atat voua cat si celor dragi. Hristos a Inviat!

Iepurasul mustacios e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Sfanta Sarbatoare de Paste este un moment in care Dragostea, Pacea si Seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a Inviat!

Invierea lui Hristos sa ne lumineze gandurile, sufletul si viata. Sa ne reinvie credinta si dragostea fata de El, fata de semeni… Hristos a inviat!

Hristos a Inviat! Fie ca de aceasta zi minunata sa fiti alaturi de cei dragi, sa aveti bucurie in suflet si sa aveti parte de liniste!

Cu prilejul Invierii Domnului nostru Iisus Hristos, va dorim Sarbatori Fericite, noroc in casa si implinirea tuturor dorintelor! Hristos a inviat!

Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste Fericit!

Dupa un post atat de lung, iti doresc multe oua rosii, multi cozonaci si iepurasi de ciocolata! Paste Fericit!

Noaptea Sfanta a Invierii sa va lumineze sufletele pentru a fi mai buni, mai curati, mai intelegatori si mai apropiati de Dumnezeu! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

Lumina si caldura Pastelui sa ne incalzeasca sufletele, sa ne lumineze mintile, sa ne deschida inimile spre iubire, credinta si iertare. Sa fim mai buni, sa ne bucuram din plin de frumusetea tuturor lucrurilor care ne inconjoara si sa daruim iubire celor dragi.
(vezi citate despre iubire)

Un inger bland din cer coboara, se roaga-n taina apoi zboara. De-acolo sus el ne trimite un zambet bland, o raza calda si trei cuvinte: Hristos a Inviat!
(vezi citate despre zambet)

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi!

Dragii mei, sa aveti parte de un Paste fericit, de ganduri bune si senine, de bucurii si speranta si nu in ultimul rand de multe-multe oua colorate! Hristos a inviat!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca ziua invierii! Hristos a inviat!

In noaptea de Inviere clopotele bat, iar eu iti spun cu drag Hristos a Inviat!

Fie ca spiritul Sfintelor sarbatori de Pasti sa va aduca lumina, caldura in suflet si multe momente pline de fericire si bucurie alaturi de familie si cei dragi! Hristos a Inviat!

Sarbatori senine si pace in suflet! Paste fericit!

Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Sfintele sarbatori de Paste sa va aduca liniste in suflet, multa bucurie, sanatate, fericire si puterea de a darui si ajuta semenii. Hristos a inviat!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas. Hristos a inviat!

Pastele este sarbatoarea Sfanta a lui Hristos, Domnul nostru Mantuitor rastingnit pe cruce pentru iertarea pacatelor noastre. Fie ca aceasta Sarbatoare sa iti lumineze calea. Sanatate tie cat si celor dragi, Paste Fericit!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost cuminte precum incerci sa pari ­čśë

E ziua in care se naste speranta, iubirea si gandul bun. E ziua in care iertam si daruim. E ziua Invierii domnului. Paste fericit!
(vezi citate despre iubire)

Fie ca aceasta zi in care Hristos a Inviat sa fie una plina de fericire, bucurie, liniste, caldura si momente petrecute alaturi de cei dragi!

Lumina vine din inima fiecaruia. Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Paste Fericit!

Sanatate din belsug,iubire fara margini si credinta neindoita. Sa ne bucuram impreuna de acest Paste frumos. Hristos a inviat!

Fie ca mireasma Sarbatorilor Pascale sa ne aduca pietate, armonie, speranta, toleranta si evlavie. Hristos a Inviat!

Cu ocazia Sfintelor Sarbatori ale Pastelui iti dorim multa sanatate si o primavara frumoasa, cu multe bucurii. Hristos a inviat!

Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat, cu lumanari aprinse, cu sufletul curat, sa spunem impreuna… Hristos a inviat!

O singura data pe an e Pastele – o zi speciala, imbogatita de aroma bucatelor traditionale si parfumul florilor de primavara… si al tau! Paste fericit!

Cu Iepurasul mustacios esti de Paste norocos, cadouri multe, bucurie, iti aduce-n farfurie.

Liniste sufleteasca, belsug si lumina sa va aduca Sarbatoarea Invierii Domnului. Paste Fericit!

Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca multa caldura in suflet, liniste si multe bucurii alaturi de familie si de cei dragi! Paste Fericit!

Un gand plin de lumina si tot ce-nseamna tihna, caci sufletul-i curat, Hristos a inviat!

Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste Fericit alaturi de cei dragi!

Lumina Domnului nostru Iisus Hristos sa va lumineze calea, sa va aduca mantuire, bucurii si fericire.

Iepurasul mustacios si-a luat ciorapii pe dos si mi-a zis in doua soapte sa-ti dau un mesaj de Paste.

Cu ocazia acestei sarbatori sfinte, fie ca Domnul sa ne aduca lumina, bucurie si sanatate tuturor. Paste Fericit!

Miel rumenit, cozonac marit, ou inrosit si un Paste fericit. Fie ca aceasta sarbatoare crestina sa iti aduca lumina in suflet tie si familiei tale!

 


 
Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: