Skype direct din browser

skypeEste din ce in ce mai aproape momentul in care vom putea folosi Skype direct din browser. Semnale in acest sens existau deja de mai bine de un an de zile si care spuneau ca Skype nu va mai fi disponibil doar prin intermediul aplicatiilor de desktop sau de mobil ci si prin intermediul browserelor de Internet. Timpul a trecut iar lumea aproape ca uitase de acest proiect. Atata doar ca iata, zilele trecute compania a anuntat ca Skype se afla acum in faza de testare, fiind de acum disponibil in browser dar doar pentru un numar limitat de utilizatori. De altfel accesul la aceasta functionalitate este permis doar pe baza de invitatie.

Dupa efectuarea testarilor si corectarii problemelor care vor aparea in urma acestor testari cu utilizatori reali, aplicatia web va fi disponibila pentru toata lumea, simplificand astfel utilizarea ei. Nu avem insa un termen pentru aceasta etapa in care aplicatia web va deveni publica, disponibila pentru toata lumea.

Si in varianta web Skype va oferi acces la istoricul conversatiilor si al apelurilor, va permite initierea de teleconferinte, de apeluri video si transmiterea de mesaje text, facilitand interactiunea cu alti utilizatori Skype dar si efectuarea de apeluri catre numere fixe si mobile din intreaga lume pe baza de credit preplatit sau de abonament.

 


 
Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: