Cea mai rapida spargatoare de tigla ceramica

Cea mai rapida spargatoare de tigla ceramica

Sunt oameni care se straduiesc sa dezvolte afaceri din fabricarea si vanzarea de tigla ceramica, iar altii castiga din spargerea ei. Nu neaparat bani cat faima si imagine. Este si cazul britanicei Lisa Dennis, o fosta campioana mondiala de arte martiale la stilul taekwondo care si-a propus si chiar a reusit sa intre in Cartea Recordurilor pentru spargerea a 1.000 de placi de tigla ceramica cu propriile sale maini si atat. Performanta ei? 83,98 secunde.

Incercarea incununata cu succes s-a desfasurat in orasul Orpington din sud-estul Angliei in ziua de 26 martie 2014, Lisa avand la dispozitie 1.260 de tigle ceramice donate de producatorul local Selco Builders. Cum celebra Carte a Recordurilor nu avea inregistrata o performanta similara pentru a putea fi vorba de doborarea unui record, reprezentantii Guinness Book of Records i-au oferit Lisei ca unica oportunitate de a ajunge in paginile Cartii Recordurilor posibilitatea de a sparge 1.000 de placi de tigla intr-un timp limita de 90 de secunde.

Zis si facut in ceea ce o priveste pe fosta sportiva, actualmente antrenoare de arte martiale, care si-ar fi dorit sa sparga inca mai multe decat cele 1.000 de tigle impuse de cei care urmau sa certifice performanta. O rana la mana survenita in timpul incercarii a facut-o pe Lisa sa se opreasca inainte sa termine stocul de tigle dar nu inainte de a depasi bariera celor 1.000 de placi, cronometrul oprindu-se cum am mentionat deja la 83,98 secunde, in uralele logodnicului si antrenorului sau precum si ale elevilor Lisei de la scoala de arte martiale Virtue Taekwondo.

Iata mai jos si un mini-reportaj realizat de BBC, reprezentantii postului de televiziune fiind si ei prezenti la acest eveniment:

 


 

 
Tag

Tigla ceramica


 

Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: