Cea mai frumoasa cerere in casatorie

Doamnelor, domnisoarelor, priviti si oftati. Aceasta inregistrare este cu siguranta o buna candidata la titlul de cea mai frumoasa cerere in casatorie din cate s-au organizat si vazut vreodata. Pentru ca atunci cand totul e facut din dragoste, cand iti doresti ceva cu adevarat, intreg Universul conspira pentru indeplinirea dorintei tale. Este povestea Amaliei si a lui Marian, si bineinteles si a prietenilor lor care au facut posibila aceasta cerere in casatorie mai ceva ca in filme.

Trei luni de zile a durat planificarea acestei scene care a durat doar cateva minute dar care a deschis, iata, portile catre o noua viata. La momentul potrivit, Marian si-a sunat iubita si a rugat-o sa-l ajute, sa-l culeaga dintr-un sat din apropierea municipiului Oradea, unde lui i s-ar fi stricat masina. Pe drum, Amalia s-a trezit urmata de o coloana de masini care, depasind-o, i-a oferit surpriza vietii ei. Nici o mirare ca ambii s-au pierdut cu firea dupa ce au oprit automobilele, ea revenindu-si cu greu din emotia momentului, el uitand sa-i puna si inelul pe deget.

Bine ca raspunsul a fost un “Da” convingator iar cei doi traiesc fericiti impreuna, fiind casatoriti deja de patru ani. Nu stim cum arata rochi de mireasa a Amaliei. Iata-le povestea in imagini:



Iar dupa casatorie vine.. botezul!

 


 

 
Tag

Cerere in casatorie


 

Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: