Povestea fetei goala-pusca din spatele lui Richard Branson

Multe extravagante si-a mai permis miliardarul Richard Branson pentru publicitate personala sau pentru promovarea vreuneia dintre afacerile sale. Cele mai multe dintre ele pregatite cu minutiozitate, cum au fost traversarea oceanului Atlantic iar apoi a Pacificului intr-un balon cu aer cald, traversarea aceluiasi ocean cu iahtul in tentativa de a dobori un record de viteza, cumpararea insulei Neckerman si transformarea ei intr-o statiune privata pentru celebritatile lumii sau imbracarea lui in stewardesa pentru a servi pasagerii unui avion din propria sa flota. Fata goala-pusca din spatele lui Richard Branson a ajuns insa acolo dintr-o pura intamplare si o doza mare de curaj.

S-a intamplat in 2009, in timpul unei sesiuni de kitesurfing pe care miliardarul britanic o desfasura intre valurile din jurul insulei sale. Intr-o pauza de activitati sportive, fotograful Stephane Gautronneau care se afla si el pe aceeasi plaja pe care venise sa se odihneasca Richard Branson l-a intrebat pe acesta daca are ceva impotriva sa participe la o sedinta foto ad-hoc in care iubita lui Gautronneau, modelul sud-african Denni Parkinson, sa fie agatata in spatele miliardarului in timp ce acesta face kitesurfing. Lui Branson nu i-a displacut ideea dar dupa cum a marturisit chiar el, a fost surprins de urmatoarea intrebare venita din partea lui Gautronneau, aceea daca are ceva impotriva ca fata sa fie goala-pusca.

Branson povestea presei dupa aceea, cand pozele au devenit publice: “Ce poti sa raspunzi cand esti intrebat daca vrei sa pozezi cu o fata dezbracata? Mi-as fi dorit doar sa am ochi si la spate.”

Zis si facut din partea celor trei, cu Branson pe placa, frumoasa domnisoara in spatele lui incolacita bine ca sa nu cada in apa iar fotograful cu degetul pe butonul de declansare al camerei foto intr-o barca ce i-a insotit indeaproape. Asa s-au nascut pozele care au facut inconjurul lumii aducandu-i lui Richard Branson un nou motiv sa iasa in fata, de data aceasta doar personal, fara vreo incercare de a-si promova vreuna dintre firmele grupului pe care il patroneaza.

Daca te intrebi ce a avut de zis familia cu privire la aceasta excentricitate, ei bine, copiii lui Richard Branson erau si ei de fata pe plaja si au savurat experienta in timp ce sotia lui a aparut pe plaja chiar in timpul sesiunii foto, miliardarul vazandu-i pe chip expresia impaciuitoare, normala de vreme ce sotia a trebuit de-a lungul atator ani sa asiste la nenumarate extravagante inca mai riscante decat sa plimbe o fata in spate pe apa, fie ea si dezbracata.

 


 

 
Tag

Richard Branson


 

Ti-a placut? Arata-l si prietenilor: